پرش به محتوا

فیلتر هوا

تصویر انواع فیلتر هوا

بر اساس تحقیقات و تخمین‌های سازمان جهانی بهداشت سالانه افراد زیادی بر اثر آلودگی هوا و استنشاق ذرات گردوغبار معلق در هوا جان خود را از دست می‌دهند. این ذرات به راحتی وارد دستگاه‌های تنفسی و خون افراد می‌شوند و آن‌ها را به سرعت بیمار می‌کنند؛ به همین دلیل استفاده از فیلترهای هوا از جنس ملت بلون برای حفظ سلامتی انسان توصیه می‌شود.

برای خرید عمده این فیلترها می‌توانید در همین صفحه و با اطمینان خاطر از کیفیت فیلتر هوا آن را خریداری کنید.

 

فیلتر هوا و نحوه کارکرد آن 

فیلتر هوا از الیاف به هم فشرده پلیمری و فایبر گلاس و اسپان باند تشکیل شده است و درون خود دارای منافذ بسیار ریزی است تا مانع از عبور آلاینده‌های موجود در جریان هوا شود؛ اگرچه این منافذ بسیار ریز هستند؛ اما ذراتی که از مولکول‌های هوا بزرگ‌تر باشند از آن عبور نمی‌کنند.

یکی از علت‌هایی که فیلترهای هوا را به صورت آکاردئونی تولید می‌کنند برای افزایش اثر بخشی و طول عمر بیشتر آن‌ها است؛ به این صورت که حجم زیادی از این فیلتر با این مدل آکاردئونی فشرده می‌شود.

توجه داشته باشید که اکثر فیلترهای هوا قابل شستشو نیستند و برای تمیز کردن آن‌ها باید از فشار هوای زیاد استفاده کنید؛ همچنین فراموش نکنید که این فیلترها بعد از مدتی قابلیت خود را از دست می‌دهند و باید آن را تعویض کنید.

نحوه عملکرد فیلترهای هوا به این صورت است که در دستگاه‌های تصفیه هوا با استفاده از یک فن، هوا را به درون دستگاه کشیده و آن را تصفیه می‌کنند.

روزنه‌های موجود در فیلتر هوا 0.3 میکرون است؛ این ویژگی باعث می‌شود ذرات بزرگ‌تر از این مقدار وارد فیلتر نشوند و گرد و غبارِ هوا گرفته شود.

برای جذب ذرات توسط فیلتر هوا، سرعت عبور جریان هوا، ضخامت و قطر الیاف تشکیل دهنده فیلتر بسیار مهم است که باید به آن توجه کنید. در این موقعیت باید بگوییم که فیلتر ماسک نیز همین کاربرد و کارایی را دارد و از ورود ذرات مضر به ریه جلوگیری می‌کند.

تصویر فیلتر هوا

روش‌های جذب آلودگی‌ها توسط فیلتر هوا

 فیلترهای هوا به سه روش که در ادامه به آن اشاره می‌کنیم باعث جذب آلودگی و ذرات معلق در هوا می‌شوند.

 

  • انتشار

ذرات معلق که اندازه آن‌ها بسیار ریز است بعد از برخورد با مولکول‌های گازی سرعت حرکت‌شان تغییر می‌کند و همین باعث می‌شود که در فیلتر گیر کنند.

 

  • مسدود شدن ذرات 

در این روش ذرات آلاینده‌ای که بزرگ‌تر از 0.1 هستند به دلیل تراکم بسیار بالا مولکول‌های سازنده فیلتر، با دیواره‌های فیلتر برخورد می‌کنند و در همان جا می‌مانند.

 

  • ایجاد سد

در این روش که برای ذرات کمتر از 100 نانومتر کاربرد دارد، تمامی ذرات ریز کاملا به دیوارهای فیلتر می‌چسبند.

تصویر جذب آلودگی توسط فیلتر هوا

خرید فیلتر هوا با کیفیت از نما پوشش 

از آنجایی که احتمالا قصد دارید به صورت عمده فیلتر هوا خریداری کنید، باید نکاتی را مورد توجه قرار دهید تا بتوانید خرید مطلوبی را تجربه کنید.

اولین و مهم‌ترین مورد اعتبار فروشگاه است. به این نکته توجه داشته باشید که صاحبان برندهای بزرگ با سابقه برای افزایش اعتبار و نام تجاری خود همواره کالا باکیفیت ارائه می‌دهند؛ از این رو مجموعه‌های باسابقه‌ای همچون ملتینا گزینه مطمئنی برای خرید شما هستند.

فیلترهای هوا برندهای مختلف کیفیت‌های بسیار متفاوتی دارند و برخی از آن‌ها با هدف پایین آوردن قیمت تا حد ممکن، از متریال درجه دو، سه و… برای ساخت فیلتر هوا استفاده می‌کنند؛ در حالی که ما در مجموعه ملتینا با بیش از یک دهه تجربه این محصول را با متریال درجه یک به تولید انبوه رسانده‌ و به صورت عمده در اختیار بازارهای داخلی و خارجی قرار می‌دهیم.

 

قیمت فیلتر هوا 

قیمت گذاری این فیلتر هوا به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد که کیفیت مهم‌ترین آن است. هر چه کیفیت متریال به کار رفته در تولید فیلتر هوا از کیفیت بالاتر برخوردار باشد قیمت به همان نسب افزایش میابد. ما برای جذب مخاطب بیشتر این فیلتر هوا را با قیمتی بسیار مناسب ارائه می‌دهیم.

تصویر انواع مدل‌های فیلتر هوا

کاربرد فیلتر هوا

برای اینکه هوای تمیز و عاری از آلودگی داشته باشیم باید در مکان‌های مختلف از فیلتر هوا استفاده کنیم.

فیلترهای هوا کاربردهای بسیاری دارند؛ به طور مثال در سقف، کف و دیوارهای اتاق با هدف تصفیه و تمیزی هوا مورد استفاده قرار می‌گیرند.

یکی از کاربردهای دیگر فیلتر هوا استفاده در بیمارستان‌ها به ویژه اتاق عمل‌ است؛ زیرا پاکی هوای داخل اتاق عمل بسیار مهم است.

استفاده از فیلترهای هوا در ماشین نیز برای جلوگیر از گرد غبار گرفتن موتور ماشین استفاده می‌شود و طول عمر موتور را افزایش می‌دهد.

 

  • فیلتر هوای سلولزی

این نوع فیلترهای کاغذی مخصوص از سلولز ساخته شده‌اند و بیشتر به شکل آکاردئونی و در یک فریم پلاستیکی قرار دارند.

فیلترهای هوای سلولزی قیمت بسیار مناسبی دارند؛ با این حال طول عمر آنها بسیار پایین است.

 

  • فیلتر هوای کتان

این نوع فیلترها از پارچه‌های روغنی تولید می‌شوند. فیلترهای هوای کتان عملکرد بهتری نسبت به فیلترهای سلولزی دارند و به صورت آکاردئونی در فریم فلزی قرار دارند.

 

  • فیلتر هوای اسفنجی

در تولید این فیلترها از فناوری نانو پیروی می‌شود و متریال بسیار با کیفیتی دارند. محفظه‌های توری و فلزی فیلتر هوای اسفنجی عمر این فیلتر را بالا می‌برد؛ به همین ترتیب این نوع فیلتر هوا قیمت بالاتری نسبت به سایر فیلترها دارد.

برای دریافت قیمت شماره و استان خود را وارد کنید